24-uurs glasservice
neem gratis contact op 085 - 330 10 14
Kosten Glas Vervangen

Welke kosten kennen we?

Er zijn vele factoren die de kosten voor plaatsing van nieuwe beglazing bepalen. Bij Verlaar Glasherstel zijn we altijd transparant en nemen we werken altijd aan voor een vaste prijs zodat u geen onverwachte kosten meer heeft!

 

Bij ons altijd een GRATIS inspectie.

Onze glaszetters komen vaak vooraf op locatie voordat er een definitieve prijs wordt afgegeven. Het is namelijk op afstand moeilijk te bepalen hoe makkelijk de ramen bereikbaar zijn, in welke staat de kozijnen zich verkeren en wellicht is er een hoogwerker nodig voor plaatsing. Door vooraf alles te inspecteren kunnen we onvoorziene kosten voorkomen tijdens het plaatsen en u een eerlijke en heldere offerte aanbieden zonder verrassingen achteraf.

 

Geen offerte kosten!

Bij Verlaar Glasherstel brengen we geen kosten inrekening voor de offerte.

 

Heeft u recht op subsidie?

De Nederlandse overheid heeft in 2017 de volgende subsidieregeling beschikbaar besteld:
http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/subsidie-energiebesparing-eigen-huis

Daarnaast is er een regeling dat u in vele gevallen slechts 9% BTW betaald op plaatsing van nieuw isolatieglas. We leggen het u graag uit aan welke voorwaarden u moet voldoen. Daarbij zijn er in sommige gemeentes nog subsidies beschikbaar voor o.a. glasrenovaties.

Benieuwd wat nieuwe beglazing u gaat kosten?

TIP van de glaszetter:

Mocht u verschillende glasoffertes gaan vergelijken, let altijd goed op de “onvoorziene kosten” en op de garantievoorwaarden. Verlaar Glasherstel geeft levenslange fabrieksgarantie.

Glasadvies [GRATIS]

“Laat u goed voorlichten over de vele mogelijkheden en de eventuele bijkomende kosten, zo komt u niet voor verrassingen te staan!  

Wij geven u graag GRATIS advies op basis van onze ervaring, uw wensen en woonsituatie.”