24-uurs glasservice
neem gratis contact op 085 - 330 10 14
Glas vervangen

Nieuwe glas plaatsen

Mocht uw woning of bedrijfspand voorzien zijn van oudere beglazing dan kan het verstandig zijn om te kijken naar de mogelijkheden van renovatie. Een van de redenen om te kiezen voor ander glas is een betere isolatie van uw woning of bedrijfsruimte. Hierdoor verlaagt u uw energiekosten en draagt u tevens bij aan een beter milieu.

Al meer dan 40 jaar vakmanschap

Verlaar Glasherstel is al meer dan 40 jaar de specialist op het gebied van beglazing. Door onze jarenlange ervaring kunnen we putten uit veel informatiebronnen en zijn we voorbereid op elke situatie.

 

Optioneel: Levenslange garantie

We onderscheiden ons vooral in het advies en de secure manier waarop we werken. Onze producten en montage zijn van dusdanige hoogwaardige kwaliteit waardoor we zelfs levenslange garantie durven te geven. Hierin zijn we dan ook uniek in de glasbranche. U kunt deze garantie afsluiten voor een meerprijs van slechts 8%.

Onze glasspecialisten adviseren u graag wat voor uw woning of bedrijfsruimte de beste keuze is en we lichten toe waarom we juist die oplossing aanbieden.

TIP van de glaszetter:

Denk bij het plaatsen van nieuwe beglazing ook na over de ventilatie mogelijkheden. Dit verbetert vaak de luchtkwaliteit in uw woning wat ten goede komt aan uw gezondheid.

Glasadvies [GRATIS]

“Glas kan veel invloed hebben op uw wooncomfort. Zo kent glas verschillende eigenschappen en mogelijkheden, denk maar eens aan: warmte-isolatiewaardes, geluidwering, luchtregulatie door luchtroosters ect. 

We geven u graag GRATIS advies op basis van uw wensen en woonsituatie.”