24-uurs glasservice
neem gratis contact op 085 - 330 10 14
Lekgeslagen Glas vervangen

Lek geslagen dubbel glas

Het lek en blind slaan van het dubbel glas in uw ramen is natuurlijk erg vervelend. Vocht in dubbel glas belemmert het zicht van binnen naar buiten en andersom. Bovendien heeft dit tot gevolg dat de isolatiewaarde van het glas afneemt, en de energierekening hoger uitvalt. Het is daarom belangrijk dat u het lekke glas snel laat vervangen voor nieuw dubbel isolatieglas.

Het ontstaan van een lekke ruit

Dubbel glas raakt lek wanneer het kader met daarin de glasplaten niet meer luchtdicht is. Vuil en vocht nemen hun plek in tussen de twee glasplaten, waardoor vervanging noodzakelijk wordt. Verlaar Glasherstel vervangt het lekke dubbel glas voor nieuw geïsoleerd dubbel glas van de hoogste kwaliteit.

Herstel van isolatiewaardes

Onze glaszetters plaatsen dan vakkundig nieuw glas om te zorgen dat u weer zicht krijgt naar buiten. Uiteraard zorgt de vervanging tegelijkertijd voor herstel van de isolatiewaarde en dit laat uw energierekening weer laten dalen.

Snel vervangen

“Lekgeslagen dubbel glas komt vaak voor. Het is belangrijk dat u een lekke ruit snel laat vervangen door onze glasspecialisten.”