Al 40 jaar
de glasspecialist

Betrouwbaar in snel glasherstel

Spoed herstel Roosendaal of bel mij terug

Verlaar in Roosendaal

Glasschade of opzoek naar dubbel glas in Roosendaal?

Verlaar Glasherstel is al meer dan 40 de glaszetter voor Roosendaal en omgeving. U herkent vast onze glaswagens, aangezien we al meer dan 40 jaar het meeste glasherstel en glasrenovatiewerk verzorgen in Roosendaal.


Glasschade, bel ons GRATIS noodnummer 0800-8375227
 

Bij spoed zijn we er binnen 30 minuten!

Heeft u een glasschade waarbij spoed geboden is, dan zijn we binnen 30 minuten ter plaatse. We herstellen direct uw glasschade en ruimen alles netjes op! Verlaar Glasherstel is een renomeerd bedrijf dat al meer dan 40 jaar actief is in het glashersel, u bent bij ons dan ook verzekerd van een vakkundig eindresultaat. Wij geven namelijk als enige glaszetter levenslange garantie!

 

Wij regelen ook de administratieve afwikkeling voor u.

De administratieve afwikkeling is voor vele van onze klanten geen favoriete activiteit om te regelen. Wij hebben onze processen speciaal geoptimaliseerd voor de administratieve afwikkeling met uw glasverzekeraar. U hoeft dus alleen uw glasschade te melden bij uw verzekeraar, de rest regelen wij met hen.

 

Onze glaszetters werken onder andere in de wijken: 
De Kroeven, De Donken; Langdonk, Kalsdonk, ect.
Kortendijk, Vroenhout, Tolberg of Centrum.

 Bel mij terug

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte ontvangen

verplichte velden *

“ Super snel herstel, alles wordt netjes achtergelaten en afgehandeld met de verzekeraar ”
Marlies Verhoeven
“ Geen gedoe en prima vakmanschap, prettige service! ”
Paul van Beek

Glaszetter Roosendaal

Mocht u gebruik willen maken van onze glasservice kunt u gratis bellen naar (+31) 0800 83 75 227. Indien nodig zijn we vervolgens binnen 30 minuten in Roosendaal. Wij staan voor zowel bedrijven als particulieren 24 uur en 7 dagen per week klaar. Dit geldt ook voor zon- en feestdagen.

Bij glasschade wordt meestal gebruik gemaakt van de verzekering. De verzekeraar vergoed vaak alle onkosten. Dit brengt veel papierwerk met zich mee, welke onze glaszetter graag uit handen neemt. Zodra u ons heeft gebeld staan we binnen 30 minuten voor de deur en wordt alles geregeld!

Wij helpen u direct uit de zorgen