Product overzicht

Alle producten op een rij

Bekijk de glassoorten

Enkel glas

Enkel glas wordt gezien als de meest standaard beglazing voor gebouwen. Tegenwoordig is enkel glas vooral populair voor gebruik in huis.

Lees meer >

Isolerend dubbel glas

Standaard isolerend dubbel glas is de meest voorkomende soort beglazing van woon- en bedrijfsruimtes. Deze glassoort bespaart energie door goede isolatie.

Lees meer >

Hoogrendementsglas HR++

HR ++ is verrijkt met een speciale coating en gas, waardoor dit glas een sterker isolerend vermogen kent dan standaard dubbel glas.

Lees meer >

Driedubbel glas HR +++

Driedubbel of triple glas bestaat uit een extra glasblad en heeft daardoor een nog sterker isolerend vermogen dan HR ++ glas.

Lees meer >

Vacuüm glas

Deze glassoort is een uitstekend alternatief voor hoogrendementsglas. In plaats van gas wordt de ruimte tussen de glasbladen vacuüm getrokken.

Lees meer >

Monumentenglas

Dit glas is bij uitstek geschikt voor restauratie van zeer oude beglazing. Omdat standaard dubbel glas niet voldoet, biedt monumentenglas uitkomst.

Lees meer >

De voordelen van glas

Isoleren met glas

Het glas zelf isoleert (bijna) niet, een spouw tussen twee glasbladen zorgt voor de isolatie! Een spouw is een ruimte waarin stilstaande lucht of stilstaand gas zit opgesloten. Lucht en gas geleiden namelijk slecht warmte en isoleren daarom beter dan glas. Tevens brengen we bij isolatieglas een coatingfolie aan om stralingswarmte binnen het houden, de folie zorgt namelijk dat de warme lucht wordt teruggekaatst naar binnen in de woning.

Lees verder >