Inbraakschade

Heeft u inbraakschade, een geforceerd slot of een ingeslagen raam.

24/7 hulp bij inbraakschade

Er is sprake van inbraakschade in uw woning of bedrijfsruimte in de vorm van een geforceerd slot, een kapotte deur of gebroken ruit? Verlaar Glasherstel herstelt direct de inbraakschade, ook wanneer er géén sprake is van glasschade.

Inbraakschade, bel ons GRATIS noodnummer 0800-8375227.

Slotkapot / inbraakschade, Verlaar Glasherstel helpt direct!

Onze mobiele werkplaatsen zijn namelijk voorzien van geavanceerde technieken voor hulp bij inbraakschade, of het nu gaat om het vervangen van een (nood)cilinderslot, het plaatsen van een (nood)ruit of het herstellen van schilderwerk. Daarnaast nemen wij de afwikkeling met de verzekering voor u uit handen zodat u zich geen verdere zorgen hoeft te maken.

 

“ Inbraakschade is ontzettend vervelend. Wij herstellen dan ook direct alle schade en regelen daarnaast alles met uw verzekering. ” Neem contact op Bekijk onze 10 garanties

Specialist in herstelwerk

Glasschade kan vervelende gevolgen hebben voor het schilderwerk van uw woning of bedrijfsruimte. Maar ook een inbraak, storm of houtrot kunnen renovatiewerkzaamheden vereisen. Verlaar Glasherstel is naast glasherstel ook gespecialiseerd in het herstellen van schilderwerk, sloten en houtrot.


Kunnen wij u helpen?Bel GRATIS 0800-8375227

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Is uw woning goed beveiligd? Om zeker te zijn dat u goed beveiligd bent tegen inbraken, kunt u uw woonruimte aanpassen aan de certificering van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De kans op een geslaagde inbraak neemt door deze voorschriften tot wel 80% af. Veel verzekeraars geven daarom ook korting op de premie van uw inboedelverzekering. Deze korting kan oplopen tot wel 40%!

Onze werkwijze voldoet aan de voorschriften van het PKVW. Wanneer wij een nieuw raam plaatsen, bent u er zeker van dat deze voldoet aan de eisen van het keurmerk en u een betere beveiliging biedt tegen inbrekers. 

Contact met verzekeraar

Verlaar Glasherstel is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in glas- en inbraakschade. Daarbij hebben we contact met alle grote verzekeringsmaatschappijen in Nederland en België. Onze geavanceerde software maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier de inbraakschade voor u af te handelen met de verzekeraar. U hoeft zich daarom nergens zorgen meer over te maken. 

Meer weten over onze werkwijze bij schadeafhandeling? Lees dan meer over onze 5 manieren van ontzorgen.