Wij helpen u graag: 0800 837 5227
24/7 Gratis bereikbaar!
Glaszetter nodig
Wij zijn er binnen 30 minuten!
Wij bellen u!
Glaszetter nodig
Bel gratis: 0800 837 5227
Zo gaan wij te werk

Slotenherstel & Inbraakpreventie

Inbraakschade en nu?

Bel ons GRATIS noodnummer 0800 8375227.

Een inbraakschade wilt u zo snel mogelijk verholpen hebben, dus belt u Verlaar Glasherstel. Wij verhelpen direct de braakschade en nemen de afwikkeling met de verzekering voor u uit handen zodat u zich geen zorg hoeft te maken.
 

Verlaar Glasherstel is 24u per dag bereikbaar!

Wij helpen dag en nacht, ook in het weekend en tijdens de feestdagen!

Als er bij u is ingebroken is dat vaak op een vervelend tijdstip en was u daar niet op voorbereid. Logisch, want inbraak komt altijd onverwachts. U heeft braakschade, bijvoorbeeld een geforceerd slot, een kapotte deur of een gebroken ruit.

Gelukkig is Verlaar Glasherstel 365 dagen per jaar en 24u per dag geopend om de schade direct te herstellen. Bel GRATIS 0800 8375227, wij komen direct!

Slot kapot door inbraak. Schade? Bel GRATIS Verlaar Glasherstel 0800-8375227 
 

Inbraak zonder glasschade? Wij helpen direct!

Heeft u door inbraak een openstaande deur of een geforceerd slot?
Bel ons GRATIS noodnummer 0800 8375227!

We komen direct, ook als er geen glasschade is. Onze mobiele werkplaatsen zijn namelijk voorzien van geavanceerde techniek voor hulp bij inbraakschades, of het nu gaat om het vervangen van een (nood)cilinderslot, of om het plaatsen van een ruit / noodoplossing met schilderwerkzaamheden.

Kortom, wij zorgen ervoor dat uw woning weer wordt veilig gesteld!

 

Verzekeringswerk, ook dat handelen we voor u af.

Verlaar Glasherstel is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in glas,- en inbraakschade. Daarbij hebben we contact met alle verzekeringsmaatschappijen in Zuid-West Nederland en Noord-België. Onze geavanceerde software maakt het mogelijk om op een makkelijke manier de braakschade voor u af te handelen met uw verzekeraar.

Mocht u meer informatie willen over onze werkwijze kijkt u dan bij schadeafhandeling.

 


EXTRA: Politiekeurmerk Veilig wonen

Er is een manier om met meer zekerheid te weten dat u veilig woont. U kunt uw huis aanpassen aan de eisen van het certificaat Veilig Woning van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De kans op een geslaagde inbraak neemt dan met ongeveer 80% af. Veel verzekeraars geven daarom ook korting op de premie van uw inboedelverzekering. Deze korting kan oplopen tot 40%.

In het kort zijn de eisen:

  1. Alle bereikbare deuren die toegang geven tot de woning zijn voldoende inbraak werend;
  2. Alle beweegbare en (eventueel via opklimming) reëel bereikbare (val-, uitzet- en draai-)ramen van de woning zijn voldoende inbraakwerend;
  3. Vanuit openbaar gebied of buurhuizen zichtbare en bereikbare zij- en achterdeuren zijn zodanig verlicht dat het inbrekers afschrikt en het de gebruiksvriendelijkheid/veiligheid voor de bewoners verhoogt. Kelderramen, luiken en lichtkoepels die toegang tot de woning geven, zijn voldoende inbraakwerend;
  4. De aan de woning gekoppelde bergingen, schuren of garages (voorzover ze dus direct toegang geven tot de woning) voldoen ook aan de eisen voor inbraakwerendheid.

Lees er meer over op www.politiekeurmerk.nl


 Offerte

Contact of een offerte? Vul het formulier in