Herstelschilder

Schilderwerk bij glas- of inbraakschade

Herstel van het schilderwerk

Bij glas- en inbraakschade komt het vaak voor dat ook het schilderwerk beschadigd is geraakt. Het herstelschilderwerk van Verlaar Glasherstel biedt u de mogelijkheid om uw beschadigde kozijnen direct te voorzien van een nieuw laagje verf of vernis.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van herstelschilderwerk? Neem dan contact op via 0800 - 8375227 (gratis) of vul ons contactformulier in.

“ Is het schilderwerk van uw woning beschadigd door glas- of inbraakschade? Onze herstelschilder zorgt graag voor een nieuw laagje verf. ” Neem contact op Bekijk onze 10 garanties

Specialist in herstelwerk

Glasschade kan vervelende gevolgen hebben voor het schilderwerk van uw woning of bedrijfsruimte. Maar ook een inbraak, storm of houtrot kunnen renovatiewerkzaamheden vereisen. Verlaar Glasherstel is naast glasherstel ook gespecialiseerd in het herstellen van schilderwerk, sloten en houtrot.


Kunnen wij u helpen?Bel GRATIS 0800-8375227

Goed onderhoud bespaart geld

Een eigen woning of bedrijfsruimte is natuurlijk kostbaar bezit. Door middel van goed schilderwerk kunnen de kozijnen en sponningen jarenlang weer en wind trotseren, waardoor uw woon- of bedrijfsruimte langer haar waarde behoudt. Daarnaast zorgt regelmatig onderhoud er voor dat u de kosten laag kan houden. Op de lange termijn is regelmatig onderhoud dan ook veel voordeliger dan achterstallig onderhoud waarbij direct herstel noodzakelijk is.

Meer informatie?

Is er geen directe schade aan het schilderwerk, maar wilt u uw woning wel laten schilderen in het kader van regelmatig onderhoud? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een afspraak met één van onze herstelschilders.