Wij helpen u graag: 0800 837 5227
24/7 Gratis bereikbaar!
Glaszetter nodig
Wij zijn er binnen 30 minuten!
Wij bellen u!
Glaszetter nodig
Bel gratis: 0800 837 5227
Zo gaan wij te werk

Glasherstel

 

Ruitschade, glasbreuk of glasschade?

Wij helpen direct en nemen u alles uit handen, bel GRATIS 0800-8375227!

Zodra onze dichtstbijzijnde glaszetter arriveert, stelt hij zich aan u voor. Onze glaszetter neemt de glasschade op en informeert u over het hersteltraject. Indien de glasschade niet direct hersteld kan worden, plaatst de glaszetter mogelijkerwijs gelijk een noodruit. Vervolgens neemt onze glaszetter de juiste glasmaat op, waarvoor u akkoord tekent om de betreffende beglazing in bestelling te nemen.

Let op In 97% van de gevallen herstellen wij direct de schade!
 

Ruit stuk, uw glaszetter is onderweg!

Onze glaszetter is er binnen 30 minuten en helpt u direct uit de zorgen.

De glaszetter verwijdert eerst alle oude resten van glas, kit en stopverf. Zo ontstaat er weer een gladde en gave sponning zonder dat het houtwerk hierbij noemenswaardig wordt aangetast. Beschadigde sponningen worden door de glaszetter éénmaal behandeld met sneldrogende grondverf of vernis.

De bestaande glaslatten worden op de manier als hierboven omschreven, van onregelmatigheden ontdaan. De oude nagels worden verwijderd en de lat wordt met nieuwe roestvrijstalen nagels of schroeven vastgezet, onze glaszetters werken altijd conform PKVW voorschriften.

Gebroken glaslatten worden vervangen door gelijkvormige exemplaren, welke voorzien zijn van een droge laagdikte van 80 micron.

De toegepaste kit wordt qua kleur zo veel mogelijk afgestemd met de verfkleur van het kader. Naden rondom glaslatten worden afgekit, evenals na het drevelen van de spijkers, worden de spijkergaten opgestopt.
 

Wij ruimen altijd alles op.

Na afloop van de werkzaamheden worden de ontstane glasscherven en/of losgekapte stopverf en overige materiaalresten opgeruimd en afgevoerd.
 

Kortom, wij nemen u alles uit handen!

Onze glaszetter vult de betreffende gegevens in op de werkbon, waarvoor u akkoord tekent dat de glasherstel werkzaamheden naar uw mening goed en correct afgewerkt zijn en dat de werkplek schoon is achtergelaten.
 Offerte

Contact of een offerte? Vul het formulier in