Dubbel glas

Specialist in het plaatsen van dubbel glas

Dubbel glas zetten

Verlaar Glasherstel is al meer dan 40 jaar de specialist in het plaatsen van dubbel glas. Een van de redenen om te kiezen voor dubbel glas is een betere isolatie van uw woning of bedrijfsruimte. Hierdoor verlaagt u uw energiekosten en draagt u tevens bij aan een beter milieu.

In ons assortiment vindt u diverse soorten dubbel glas. Naast standaard isolatieglas bieden wij ook kwalitatief hoogwaardig dubbel glas aan in de vorm van isolatieglas HR+(+) en isolatieglas HR+++.

Bent u geïnteresseerd in dubbel glas en bent u benieuwd wat wij precies voor u kunnen betekenen? Onze glasspecialisten adviseren u graag wat voor uw woning of bedrijfsruimte de beste keuze is.

Bel GRATIS 0800 - 837 5227 of vul ons offerteformulier in.

“ Dubbel glas zorgt voor een hoger wooncomfort, betere isolatie van uw woning of bedrijfsruimte en lagere energiekosten. ” Neem contact op Bekijk onze 10 garanties

Specialist in herstelwerk

Glasschade kan vervelende gevolgen hebben voor het schilderwerk van uw woning of bedrijfsruimte. Maar ook een inbraak, storm of houtrot kunnen renovatiewerkzaamheden vereisen. Verlaar Glasherstel is naast glasherstel ook gespecialiseerd in het herstellen van schilderwerk, sloten en houtrot.


Kunnen wij u helpen?Bel GRATIS 0800-8375227

Diverse soorten isolatieglas

De eigenschappen en toepassingsmogelijkheden van isolatieglas verschillen aanzienlijk. Zo bestaan er verschillen in isolatiewaarden en kenmerkende eigenschappen. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit brandwerend, zonwerend, geluidswerend en/of inbraakwerend glas. 

Onze glasspecialisten bespreken graag de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfsruimte. We kijken naar de bestaande beglazing en de huidige kozijnen. Bij vervanging van het huidige glas is de kwaliteit en de maatvoering van het bestaande kozijn namelijk erg belangrijk.

Advies op maat

Heeft u meer advies nodig over het plaatsen van dubbel glas of wilt u het enkel glas in uw woning of bedrijfsruimte laten vervangen voor dubbel glas? Neem dan snel contact op via 0800 - 837 5227 (gratis) of vul ons contactformulier in.