Wij helpen u graag: 0800 837 5227
24/7 Gratis bereikbaar!
Glaszetter nodig
Wij zijn er binnen 30 minuten!
Wij bellen u!
Glaszetter nodig
Bel gratis: 0800 837 5227
Zo gaan wij te werk

Besparen op uw kosten met dubbel glas!

 

Besparen op uw kosten met dubbel glas!

We adviseren u graag over de mogelijkheden, bel GRATIS 0800-8375227

Met dubbel glas neemt uw wooncomfort toe, het is immers veel prettiger verblijven in een warm huis. Daarnaast bespaart u op de stookkosten, door te kiezen voor dubbel glas. Daarbij draagt u tevens bij aan een beter milieu. Ook werkt dubbel glas veiligheidsverhogend, zo is het inbraakwerender dan enkel glas. Om uw isolatie optimaal te maken bieden wij naast standaard isolatieglas, speciaal geluidswerend glas, zonwerend glas en brandwerend glas.

Wilt u meer informatie over de isolatiewaarde van glas, leest u dan hier verder
 

Diverse soorten dubbel glas

Wij bieden diverse soorten dubbel glas, zoals geluid- en zonwerend glas. Met onze eerste soort dubbel glas ‘Isolatieglas standaard’ houdt u de kou goed buiten en kunt u goed op uw gasverbruik besparen. Met ons ‘Isolatieglas HR+’ en ‘Isolatieglas HR ++’ kunt u één stap of twee stappen verder gaan in de isolatie van uw huis met dubbel glas. Nog betere isolatie en meer besparing zijn het gevolg. In woningen met veel glas is speciaal zonwerend dubbel glas een milieuvriendelijke, efficiënte oplossing. Heeft u last van geluidsoverlast? Overweeg dan eens dit geluid te reduceren met ons geluidwerend dubbel glas.

 

Wat moet u weten voor aanschaf van isolatieglas?

De eigenschappen en toepassingsmogelijkheden van isolatieglas verschillen aanzienlijk. Zo zijn er verscheidene isolatiewaardes en heeft glas vele belangrijke eigenschappen zoals; brandwerendheid, zonwerendheid, geluidsisolering en/of inbraak/ breekwerendheid.  Maar ook de afmetingen van de sponningen van het kozijn zijn van belang voordat u een keuze gaat maken.

Onze glasspecialisten kijken graag met u naar de mogelijkheden. Zo kijkt ons glasspecialist bijvoorbeeld naar de bestaande beglazing en de huidige kozijnen. Bij vervanging van uw glas is namelijk de kwaliteit en de maatvoering van het bestaande kozijn erg belangrijk. Misschien is uw kozijn niet geschikt voor dubbele of triple-beglazing.

 

Welke glassoorten kennen we?

Onderstaande links geven u inzicht in de verschillende glassoorten.

 Enkel glas
 Dubbel (isolerend) glas
 Hoog rendement isolerend dubbel glas
 Hoog rendement isolerend triple glas
 Hoog rendement isolerend vacuüm glas
 Hoog rendement isolerend monumenten glas
 Geluidswerend glas
 Brandwerend glas
 Zonwerend glas
 Veiligheids glas


 Offerte

Contact of een offerte? Vul het formulier in